Wat kan een actiepunt lang open staan. De oude website was bedoeld als heel ‘tijdelijk’. Al snel is dan ook de basis gelegd voor de nieuwe website. Toch heeft het nog ruim anderhalf jaar geduurd voordat deze online is gegaan. Gelukkig rollen de verse broden sneller uit de oven.

Ik ben een keer midden in de nacht opgestaan omdat ik vond dat het er echt van moest komen. Toen heb ik alle teksten uit mijn mouw geschud. Maar, ha, ha, vervolgens heeft het weer een hele tijd geduurd.

Sinds september vorig jaar hebben we ons team uitgebreid met een tweede broodbakker Patricia. Inmiddels gaat ze als een speer en kan ik af en toe een dag vrij nemen. En dus ook de website afronden.

Bij deze dus de nieuwe versie. Op korte termijn voegen we nog een uitgebreid overzicht van ons assortiment toe. En dan zal ik heel periodiek een blog plaatsen. We hopen dat u alle informatie kunt vinden die u zoekt en als u nog vragen of opmerkingen heeft horen we het graag.

Online bestellen gaat niet tot de mogelijkheden behoren. Dat is een bewuste keuze. We weten dat het makkelijk kan zijn, maar geven toch de voorkeur aan persoonlijk contact. Lekker ouderwets dus.

Vanwege de feestdagen gelden de volgende aangepaste openingstijden:
- 5 december om 12 uur gesloten
- 24 december om 12 uur gesloten
- 25 t/m 27 december gesloten
- 1 t/m 2 januari gesloten.

Even bellen of mailen:

0251 29 20 52

[email protected]