Meer rust in je hoofd, in je gevoel komen en in het hier en nu zijn. Daar worden hele mooie trainingen, zoals mindfulness, voor aangeboden. Maar wat je ook kunt doen, is ‘Echt brood’ maken, zoals we dat bij bakkerij Bak’m doen. Brood maken zoals brood is bedoeld. Brood gemaakt van water, Frans meel, een eigen desem, Keltisch zeezout en water. Terug naar de basis, brood zonder toevoegingen. Brood waar je je aandacht bij moet houden, waar je tijd en liefde aan moet geven.

In de workshop laat ik jullie met deze wijze van brood maken kennismaken. De beloning is meer rust in je hoofd en een vers brood waar je je tanden in zet en intens van geniet. Brood met een spekkige en open structuur, een diepe aroma, een knapperige korst, gezond en voedzaam. En ook dat is belangrijk, dat je eet wat goed voor je is.

De eerste workshops heb ik gegeven tijdens het evenement ‘Willibrordus draait door’ met het thema ‘Voeding voor de geest’, georganiseerd door de GGZ NHN in Heiloo. Het was een groot succes. De cursisten hebben er van genoten en waren heel blij met het boerenbrood dat ze hebben gemaakt.
Een workshop van een halve dag kost 57,50 euro, een werkshop van een hele dag met lunch kost 122,50 euro. Wanneer deze weer plaatsvinden laat ik weten op de www.bakm.nl en https://www.facebook.com/BakkerswinkelBakm/

Vanwege de feestdagen gelden de volgende aangepaste openingstijden:
- 5 december om 12 uur gesloten
- 24 december om 12 uur gesloten
- 25 t/m 27 december gesloten
- 1 t/m 2 januari gesloten.

Even bellen of mailen:

0251 29 20 52

[email protected]