Bij Bak’m kun je leren hoe je ‘echt brood’ maakt. Brood gemaakt van alleen water, biologisch meel, een eigen desem, Keltisch zeezout, water en met een lang rijsproces. 

De beloning is ‘even los van alles’ en een vers brood waar je je tanden in zet en intens van geniet. Brood met een spekkige en open structuur, een diepe aroma, een knapperige korst en gezond en voedzaam. En voldoende kennis om thuis aan de slag te gaan.

Je maakt drie type broden, 2 degen staan al in de bulk en 1 deeg maak je helemaal zelf. Je gaat ook zelf verdelen, opmaken en afbakken. De workshop wordt verzorgd door Dominique. Je krijgt uitleg over de basisbeginselen van het brood bakken.

Informeer via [email protected] wanneer de eerst volgende workshops zijn. 

De workshop vindt  plaats bij Bak’m, Oude Parklaan 119a Castricum. We beginnen om 9.30 en stoppen tussen 16.00 a 17.00 uur.

Kosten: 160 euro incl. uitgebreide lunch met een vegan touch verzorgd door chef kok Valentina, diverse broden mee naar huis en een potje met desem. Betalen kan op locatie. 

Vanwege de feestdagen gelden de volgende aangepaste openingstijden:
- 5 december om 12 uur gesloten
- 24 december om 12 uur gesloten
- 25 t/m 27 december gesloten
- 1 t/m 2 januari gesloten.

Even bellen of mailen:

0251 29 20 52

[email protected]