Bij Bak’m kun je leren hoe je ‘echt brood’ maakt. Brood gemaakt van alleen water, biologisch meel, een eigen desem, Keltisch zeezout, water en met een lang rijsproces. 

De beloning is ‘even los van alles’ en een vers brood waar je je tanden in zet en intens van geniet. Brood met een spekkige en open structuur, een diepe aroma, een knapperige korst en gezond en voedzaam. En voldoende kennis om thuis aan de slag te gaan.

Je maakt vier type broden, 2 degen staan al in de bulk en 2 degen maak je helemaal zelf. Je gaat ook zelf verdelen, opmaken en afbakken. De workshop wordt verzorgd door Dominique. Je krijgt uitleg over de basisbeginselen van het brood bakken.

De volgende workshops staan gepland:

9 februari: nog 1 plek vrij

– 15 maart: deze is vol

– 19 april: nog 8 plekken vrij

De workshop vindt  plaats bij Bak’m, Oude Parklaan 119a Castricum. We beginnen om 9.30 en stoppen om 17.00 uur.

Kosten: 145 euro incl. lunch, 8 broden mee naar huis en een potje met desem. Betalen kan op locatie.

Je kunt je opgeven via [email protected] Er kunnen 8 mensen mee doen aan een workshop.

Tot ziens, op de workshop.

 

Is brood goed of fout?