
Bij Bak’m kun je leren hoe je ‘echt brood’ maakt. Brood gemaakt van alleen water, biologisch meel, een eigen desem, Keltisch zeezout, water en met een lang rijsproces.
De beloning is ‘even los van alles’ en een vers brood waar je je tanden in zet en intens van geniet. Brood met een spekkige en open structuur, een diepe aroma, een knapperige korst en gezond en voedzaam. En voldoende kennis om thuis aan de slag te gaan.
Je maakt drie type broden, 2 degen staan al in de bulk en 1 deeg maak je helemaal zelf. Je gaat ook zelf verdelen, opmaken en afbakken. De workshop wordt verzorgd door Dominique. Je krijgt uitleg over de basisbeginselen van het brood bakken.
Informeer via [email protected] wanneer de eerst volgende workshops zijn.
De workshop vindt plaats bij Bak’m, Oude Parklaan 119a Castricum. We beginnen om 9.30 en stoppen tussen 16.00 a 17.00 uur.
Kosten: 160 euro incl. uitgebreide lunch met een vegan touch verzorgd door chef kok Valentina, diverse broden mee naar huis en een potje met desem. Betalen kan op locatie.
Ik kan helaas 9 februari niet. Maar kan ik me alvast opgeven voor 15 maart?
Hoi, wij zouden graag 15 maart naar de workshop komen.
Vanaf wanneer kan ik mij daar voor aanmelden?
Dag Ingrid,
Leuk dat je mee wilt doen. Ik mail je vanuit [email protected].
Hartelijke groet, Dominique
Is er op 15 maart nog plaats voor 3 deelnemers voor de workshop brood bakken?
Dag Annelies,
Leuk dat je mee wilt doen. Ik heb nu nog 4 plekken. Wil je me uiterlijk morgen laten weten wie er mee willen doen, naam en email adres. Er zijn namelijk nog andere belangstellenden. Graag mailen naar [email protected].
Hartelijke groet, Dominique Omes