Wil je thuis aan de slag met brood bakken?  Op zondag verse bolletjes bij het ontbijt en voor de borrel een lekkere baguette? In de workshop ‘Desembrood bakken’ bij Bak’m leer je hoe je ‘echt desembrood’ maakt. 

De workshop is vooral gericht op DOEN, mouwen opstropen en met je handen in het deeg. Na een korte introductie in de beginselen van desembrood bakken beginnen we met het draaien van een ciabatta olijf in de kuip en maken we een boeren desembrood op de hand. In de middag leer je hoe je een desem opstart en doorstart. En daarna maak je een baguette en focaccia. Het accent ligt daarbij op verdelen en opmaken. Alle broden worden afgebakken en gaan mee naar huis. Lekker voor bij de borrel en/of soep. Tussendoor vertel ik ook nog de nodige weetjes en is er voldoende ruimte voor vragen.

Aan de workshop kunnen 8 mensen mee doen. De workshop wordt gegeven door Dominique Omes. Geef je op via [email protected]. Graag met naam van alle deelnemers en email-adres en telefoonnummer.

De eerste workshops van dit jaar zijn geweest en waren super leuk. De volgende zijn op:

  • 18 februari: VOL
  • 17 maart: VOL
  • 14 april: VOL
  • 5 mei: VOL
  • 23 juni: VOL
  • Zomervakantie/nazomer: STOP
  • 17 nov: VOL
  • 15 december: nog plekken vrij

De workshop vindt  plaats bij Bak’m, Oude Parklaan 119a Castricum. We beginnen om 8.30 en stoppen tussen 16.00 a 17.00 uur. 

Kosten: 175 euro. Betalen kan op locatie, contant of via pin.

Wat krijg je daarvoor: een hele leuke en leerzame dag, een uitgebreide vegan lunch, koffie, thee, drankjes met lekkers, een tas vol brood en een potje desem.

 

Tenslotte graag kennis nemen van de annuleringsvoorwaarden. Door je in te schrijven voor een van onze workshops stem je in met deze voorwaarden. 

Annuleringsvoorwaarden:

 

Annulering….

– tot 4 weken voor de geplande workshop zal 25% van het verschuldigde bedrage in rekening worden gebracht

– tussen de 4 en 1 weken wordt 50% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.

– binnen 1 week voor en na aanvang van de workshop wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Mocht je verhinderd zijn dan kun je altijd naar een vervanger zoeken. Graag aanmelden via de mail.

Bak’m mag de workshop annuleren in geval van ziekte of te weinig deelnemers. Eventuele betaalde bedragen worden terug betaald of verrekend met een nieuwe workshop.

Vanwege de feestdagen gelden de volgende aangepaste openingstijden:
- 5 december om 12 uur gesloten
- 24 december om 12 uur gesloten
- 25 t/m 27 december gesloten
- 1 t/m 2 januari gesloten.

Even bellen of mailen:

0251 29 20 52

[email protected]