Ons motto is ‘Natuurlijk, met aandacht’. We maken brood zoals het vroeger werd gemaakt, met alleen natuurlijke grondstoffen, frans meel, eigen desem, beetje zeezout, water en een lang rijsproces. Als bakker bij Bak’m sta je echt met je handen in het deeg en gebruik je al je zintuigen.

Onze croissants maken we zelf. Voor koek & taart werken we met 4 leerwerkplekken voor mensen die bij ons dagbesteding volgen. Zij worden door een coach begeleid. Jij werkt als bakker ook mee aan viennoiserie en koek en taart.

Het gaat om een dienstverband van 3 a 4 dagen. We volgen de CAO bakkerijbedrijf. Mail je sollicitatie en cv t.a.v. Dominique Omes.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN  DE BROOD- EN BANKETBAKKER? JIJ…

hebt een brood- en banketopleiding gevolgd
kunt zelfstandig werken
hebt oog voor kwaliteit en hygiëne
bent enthousiast, positief en collegiaal