Tijdens de Ontdekkingswandeltocht Oer-IJ Expeditie is van alles te beleven. Zo kunt u bij bakkerij Bak’m het echte oerbrood proeven! Brood zoals dat vroeger, 4000 jaar voor Christus, werd gemaakt. Meel, water, zout en desem. Desem is een natuurlijk rijsmiddel gemaakt van meel en water, waarbij de natuurlijke gisten hun werk doen. Dit desembrood krijgt 24 uur de tijd om zich te ontwikkelen. Dit geeft het brood een diep aroma, een open spekachtige structuur en krokante korst na het bakken.

Als u mee doet aan de Oer-IJ Expeditie en u komt langs Bak’m, kunt u bij ons een lekker stukje Krentenbonk ophalen. Kijk gerust ook even binnen, want we hebben nog veel meer lekkers en u kunt zien hoe we alles maken. Ook dat is een beleving. Een fijne wandeling.

Krentenbonk in zak

Vanwege de feestdagen gelden de volgende aangepaste openingstijden:
- 5 december om 12 uur gesloten
- 24 december om 12 uur gesloten
- 25 t/m 27 december gesloten
- 1 t/m 2 januari gesloten.

Even bellen of mailen:

0251 29 20 52

[email protected]