Bak'm blogt

De Paasspecials

De Paasspecials

Voor de Paas hebben we een mooi assortiment aan specials. Voor het ontbijt, de brunch, borrel of het paasdiner, voor ieder moment wat lekkers. U kunt een bestelling plaatsen met behulp van het bestelformulier. Deze kunt u krijgen in de bakkerij. Het ingevulde...

Lees meer
Workshop ‘Desembrood bakken’

Workshop ‘Desembrood bakken’

 Wil je thuis aan de slag met brood bakken?  Op zondag verse bolletjes bij het ontbijt en voor de borrel een lekkere baguette? In de workshop 'Desembrood bakken' bij Bak’m leer je hoe je ‘echt desembrood’ maakt.  De workshop is vooral gericht op DOEN, mouwen opstropen...

Lees meer
Ontdek het oerbrood van Bak’m

Ontdek het oerbrood van Bak’m

Tijdens de Ontdekkingswandeltocht Oer-IJ Expeditie is van alles te beleven. Zo kunt u bij bakkerij Bak'm het echte oerbrood proeven! Brood zoals dat vroeger, 4000 jaar voor Christus, werd gemaakt. Meel, water, zout en desem. Desem is een natuurlijk rijsmiddel gemaakt...

Lees meer
Bakkerij, Abdij en Brouwerij

Bakkerij, Abdij en Brouwerij

Wat hebben bakkerij Bak´m, de Abdij van Egmond en de Brouwerij van Egmond met elkaar te maken? De Sint Adelbertabdij of ook wel de Abdij van Egmond genoemd, is een historische plek bij Egmond-Binnen. Hier wonen en werken monniken. In het klooster wordt veel waarde...

Lees meer
Ons dagelijks brood

Ons dagelijks brood

Brood staat bij de meeste van ons dagelijks op het menu. Het is zo vanzelfsprekend dat we ons bijna niet meer kunnen voorstellen dat het er ooit niet was. 3000 a 4000 jaar voor Christus zijn onze voorouders begonnen met het kauwen op granen en het maken van broodpap....

Lees meer
Bak’m op de Bakkumse Streekmarkt

Bak’m op de Bakkumse Streekmarkt

Op 1 mei starten we weer met de Bakkumse streekmarkt op het Dorpsplein van Bakkum. Acte de présence geven: Bak'm, de Groene Slager, Van Bemmel, DuinBloem en de DuinTuin. DuinBloem gaat voor de woonaccesoires samenwerken met Geluk in Wonen. De Groene Slager gaat naast...

Lees meer
Bak’m bakt ‘Echt brood’

Bak’m bakt ‘Echt brood’

Bak’m bakt brood zoals brood ook echt is bedoeld. Het is gemaakt van alleen water, frans meel, een eigen desem (een natuurlijk rijsmiddel) en een beetje Keltisch zeezout. Het maken van het brood kent een langere doorlooptijd. 2 dagen voordat het brood uit de oven komt...

Lees meer

Vanwege de feestdagen gelden de volgende aangepaste openingstijden:
- 5 december om 12 uur gesloten
- 24 december om 12 uur gesloten
- 25 t/m 27 december gesloten
- 1 t/m 2 januari gesloten.

Even bellen of mailen:

0251 29 20 52

[email protected]