Op 1 mei starten we weer met de Bakkumse streekmarkt op het Dorpsplein van Bakkum. Acte de présence geven: Bak’m, de Groene Slager, Van Bemmel, DuinBloem en de DuinTuin. DuinBloem gaat voor de woonaccesoires samenwerken met Geluk in Wonen. De Groene Slager gaat naast vlees, vis verkopen van Dilvis. Ook kunt u kennis maken met 2 nieuwe kramen: Gebrand op Smaak met koffie, thee en chocola en Bakkumse Wollies met haak- en breigaren. Een mooie aanvulling op het assortiment. 

Alles puur, vers en eerlijk en elke woensdag kunt u dus weer uw tas vullen met producten uit de schijf van vijf en een leuk cadeautje scoren. Voor een lekker bakje koffie of een hapje eten kunt u terecht bij bij Fase Fier. Kortom het is echt de moeite waard om het wekelijkse bezoek aan de Bakkumse Streekmarkt weer op te pakken. Bent u nog niet eerder geweest, kom dan snel kennis maken, snuffelen en proeven. We zien u graag komen!  Kom liefst op de fiets. Aan de overkant kunt u ook uw auto kwijt. 

Vanwege de feestdagen gelden de volgende aangepaste openingstijden:
- 5 december om 12 uur gesloten
- 24 december om 12 uur gesloten
- 25 t/m 27 december gesloten
- 1 t/m 2 januari gesloten.

Even bellen of mailen:

0251 29 20 52

[email protected]