Wil je thuis aan de slag met brood bakken?  Op zondag verse bolletjes bij het ontbijt en voor de borrel een lekkere baguette? Bij Bak’m leer je hoe je ‘echt desembrood’ maakt. 

Mouwen opstropen en met je handen in het deeg. Je begint met een ciabatta olijf en pompoen en een boeren desembrood. In de middag leer je hoe je een desem opstart en doorstart. En daarna maak je baguette en focaccia. Lekker thuis voor bij de borrel en/of soep. Tussendoor krijg je uitleg over de basisbeginselen van desembrood bakken. Je leert wat over verschillende soorten graan en meel, verschil tussen gist en desem, rijzen, verdelen en opmaken en afbakken. Aan de workshop kunnen 8 mensen mee doen. De workshop wordt gegeven door Dominique Omes. Geef je op via [email protected]. Graag met naam van alle deelnemers en email-adres en telefoonnummer.

De eerste workshop van dit jaar was op 28 januari en dat was een super leuke dag. De volgende zijn op:

  • 18 februari: nog 1 plek
  • 17 maart: VOL
  • 14 april: VOL
  • 5 mei: nog diverse plekken
  • 23 juni: nog diverse plekken

De workshop vindt  plaats bij Bak’m, Oude Parklaan 119a Castricum. We beginnen om 8.30 en stoppen tussen 16.00 a 17.00 uur. 

Kosten: 175 euro. Betalen kan op locatie, contact of via pin.

Wat krijg je daarvoor: een hele leuke en leerzame dag, een uitgebreide vegan lunch, koffie en thee met lekkers,  drankje bij de afronding, een tas vol brood en een potje desem.

Vanwege de feestdagen gelden de volgende aangepaste openingstijden:
- 5 december om 12 uur gesloten
- 24 december om 12 uur gesloten
- 25 t/m 27 december gesloten
- 1 t/m 2 januari gesloten.

Even bellen of mailen:

0251 29 20 52

[email protected]