Bak'm blogt

Pak´m bij Bak´m, ´Plantaardig take away´

Pak´m bij Bak´m, ´Plantaardig take away´

Bij Bak’m hebben we op vrijdag en zaterdag ‘Plantaardige take away’, een mooie aanvulling op ons oerbrood. De gerechten maakt onze chef kok Valentina. Zij laat zich leiden door inzichten uit de macrobiotische keuken. Ons brood, met een soep, salade of spread en je hebt alle energie binnen die je nodig hebt.

Lees meer
Workshop plantaardig koken

Workshop plantaardig koken

Bak’m start met plantaardige kookworkshops. Je leert hoe je ons gezonde oerdesembrood kunt aankleden met plantaardige en gezonde spreads, soep en salades. Waarbij gebruik wordt gemaakt van eeuwenoude inzichten.

Lees meer
Ontdek het oerbrood van Bak’m

Ontdek het oerbrood van Bak’m

Tijdens de Ontdekkingswandeltocht Oer-IJ Expeditie is van alles te beleven. Zo kunt u bij bakkerij Bak'm het echte oerbrood proeven! Brood zoals dat vroeger, 4000 jaar voor Christus, werd gemaakt. Meel, water, zout en desem. Desem is een natuurlijk rijsmiddel gemaakt...

Lees meer
Bakkerij, Abdij en Brouwerij

Bakkerij, Abdij en Brouwerij

Wat hebben bakkerij Bak´m, de Abdij van Egmond en de Brouwerij van Egmond met elkaar te maken? De Sint Adelbertabdij of ook wel de Abdij van Egmond genoemd, is een historische plek bij Egmond-Binnen. Hier wonen en werken monniken. In het klooster wordt veel waarde...

Lees meer
Vacature brood- en banketbakker

Vacature brood- en banketbakker

Voor onze oerbakkerij Bak’m op het landgoed Duin en Bosch te Castricum (vlakbij zee) zoeken we een desembroodbakker met hart voor echt brood en viennoiserie. Ons motto is ‘Natuurlijk, met aandacht’.

Lees meer
Workshop ‘Echt brood bakken’

Workshop ‘Echt brood bakken’

Bij Bak’m kun je leren hoe je ‘echt brood’ maakt. Brood gemaakt van alleen water, biologisch meel, een eigen desem, Keltisch zeezout, water en met een lang rijsproces.  De beloning is ‘even los van alles’ en een vers brood waar je je tanden in zet en intens van...

Lees meer
Ons dagelijks brood

Ons dagelijks brood

Brood staat bij de meeste van ons dagelijks op het menu. Het is zo vanzelfsprekend dat we ons bijna niet meer kunnen voorstellen dat het er ooit niet was. 3000 a 4000 jaar voor Christus zijn onze voorouders begonnen met het kauwen op granen en het maken van broodpap....

Lees meer
Mindful, ‘echt brood’ bakken

Mindful, ‘echt brood’ bakken

Meer rust in je hoofd, in je gevoel komen en in het hier en nu zijn. Daar worden hele mooie trainingen, zoals mindfulness, voor aangeboden. Maar wat je ook kunt doen, is ‘Echt brood’ maken, zoals we dat bij bakkerij Bak’m doen. Brood maken zoals brood is bedoeld....

Lees meer
Bak’m op de Bakkumse Streekmarkt

Bak’m op de Bakkumse Streekmarkt

Op 1 mei starten we weer met de Bakkumse streekmarkt op het Dorpsplein van Bakkum. Acte de présence geven: Bak'm, de Groene Slager, Van Bemmel, DuinBloem en de DuinTuin. DuinBloem gaat voor de woonaccesoires samenwerken met Geluk in Wonen. De Groene Slager gaat naast...

Lees meer
Bak’m heeft een nieuwe website

Bak’m heeft een nieuwe website

Wat kan een actiepunt lang open staan. De oude website was bedoeld als heel ‘tijdelijk’. Al snel is dan ook de basis gelegd voor de nieuwe website. Toch heeft het nog ruim anderhalf jaar geduurd voordat deze online is gegaan. Gelukkig rollen de verse broden sneller...

Lees meer

Vanwege de feestdagen gelden de volgende aangepaste openingstijden:
- 5 december om 12 uur gesloten
- 24 december om 12 uur gesloten
- 25 t/m 27 december gesloten
- 1 t/m 2 januari gesloten.

Even bellen of mailen:

0251 29 20 52

[email protected]